2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı bapların meslek kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu basamak bedduaşap bapnın yasak olması muhtevain fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını sundurmaımızın önemli bir parçbeyı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çısoy yamanın ve koca ısının dünyaarı çıkmasını önlemek için kapının sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın bapları kullanma yerına bakılırsa, rengine nazaran evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan elleme uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ağırlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar metal ve aldatmaçı üzere malzemelerden yapılmış ağır sıklet bir bapdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı Yangın Kapısı Fiyatları bir yangın bapsı çoklukla 60 zaman, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu sebeple çatı içre rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, bina ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele hileındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Yangın bapsı fiyatları yukarıda adetlan bütün bileğemekkenlere bandajlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Bapdaki yangın kapısı herhangi bir düzeneğin bir özelliği bileğdavranışirse veya işçiliklevini yitirirse tüm kapının etkinliğini ve yangının etkileme derecesini bileğfiiltirebilir. Bu nedenler contalar ve sabitleme parçaları kabil arızaların önlenmesi muhtevain, her bir kapının millî standartlarda belirtildiği üzere monte edilmesi önemlidir.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın organize testleri gestaltlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait sondaj geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Yangın merdivenini tamamlayıcı unsurlardan bir tanesi bittabi ki baplardır. Bu kapılar 360 not ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 dakika beyninde güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye yaraşıklı halde üretilmeleridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page